Канада 150: спеціальні префікси

Radio Amateurs of Canada (RAC) забезпечив дозвіл всім канадським радіоаматорам на протязі 2017 року працювати спеціальними префіксами на честь 150-річчя Конфедерації Канади.
Починаючи з 1 січня, канадські аматори працюватимуть такими префіксами:

  • Аматори і клуби, регулярний префікс яких починається з VA, використовуватимуть префікс CF (для прикладу: VA3RAC – CF3RAC).
  • Аматори і клуби, регулярний префікс яких починається з VE, використовуватимуть префікс CG (для прикладу: VE4RAC – CG4RAC).
  • Аматори і клуби, регулярний префікс яких починається з VO, використовуватимуть префікс CH (для прикладу: VO1RAC – CH1RAC).
  • Аматори і клуби, регулярний префікс яких починається з VY, використовуватимуть префікс CI (для прикладу: VY2RAC – CI2RAC).

Ці спеціальні префікси не є обов’язковими і аматори можуть вибирати коли і як їх використовувати, або використовувати свої регулярні префікси протягом року.


Разом з тим, для відзначення цієї події, станція Yukon Canam Contest Club, VY1AAA, буде активна використовуючи спеціальний позивний XK150YUKON починаючи з 1 Січня і до 1 Березня 2017 року.
Решта часу вони будуть активні також як CI1AAA або VY1AAA. QSLs via KC1CWF і завжди підтверджуються за допомогою LOTW.

Джерело: http://wp.rac.ca/special-event-canada150/