M0OXO & M0URX: БЮРО QSL

Чарльз(M0OXO) і Тім(M0URX) розмістили наступне повідомлення на своїх веб-сайтах:
“Кілька місяців тому я розглядав можливість закрити опцію запитів “Бюро” щодо деяких позивних через OQRS, оскільки вимоги та витрати стають нестабільними. У даний час я вирішив НЕ робити цього і наразі всі картки Бюро готові до відправлення в найближчі пару тижнів.
Однак глобальна пандемія спричинила серйозні обмеження на авіаперевезення вантажів у всьому світі, що призвело до величезного збільшення витрат. Наприклад, вартість відправлення 10 невеликих пакетів до ARRL зросла з 14 фунтів до 103 фунтів, тоді як посилка до Японії в JARL – від 50 до 160 фунтів, і якщо скласти збільшення вартості по всіх 90 бюро IARU – вартість шокує.
Тому мені не залишалося іншого вибору, крім як ввести плату в розмірі $0.30c на картки Бюро через систему OQRS, щоб допомогти зменшити втрати при майбутніх розсилках через Бюро.
Це може бути не дуже популярно, але дозвольте мені наголосити, що НЕ ЙДЕТЬСЯ про заробіток грошей. Застосування невеликої плати (внеску) допоможе подолати дефіцит поштових витрат при відправленні до світових QSL-бюро. Без цього сервіс через Бюро припиниться взагалі.”

 

 

Теги:,