URFF-0039-Hoverla 2016

Радіоекспедиція присвячена 90-літтю ЛКК

З 23.07.2016 у складі UR5WAC – Аскольд, UR4WG – Ігор, UR5WLE – Сашко відбулась чергова радіоекспедиція членів ЛКК у Карпатський національний природний парк та на гору Говерла –  URFF-039, URDA IF-05, KN28GD.

оз.Несамовете

Апаратура та антени – перевірені в багатьох URFF експедиціях – Icom 7000 + БЖ + тюнер та антени LW і G5RV. Робота велась на всіх КХ діапазанах SSB i CW, на УКХ – Voyager & Boafeng, антени – штатні “гумки” та j-антена на 2 метри.

UR4WG-UT3WX
Вершина Говерли

Всього було проведено понад 500 QSO. Можна було б і більше – та на заваді стали перебої з електроживленням (напруга була від дизельгенератора тільки пізно ввечері і тільки 4 години щодня), сильні карпатські бурі та грози з дощем. Крім того під час радіоекспедиції ми не сиділи на місці, всього було проведено 6 сходжень на вершину Говерли та робота з неї, сходження до високогірного озера Несамовите та на карпатські водоспади.

Водоспади

А яка смачна карпатська чорниця (афини) та вареники з неї!!! До того ж найчистіше карпатське повітря та кришталева вода з карпатських джерел.

Всі_разом-2
Всі_разом

 

Згодом до нас приєдналася ще львівська радіоаматорська родина – Андрій UT3WX, його XYL Вероніка UR5WKA  та їх син Ростик (2 рочки!!!). Ростик, незважаючи на свій юний вік, вже справжній радіоаматор та брав участь в декількох сходженнях в гори. Також в ефірі (на 145 MHz) ми зустріли ще одну карпатську експедицію – UV5EVZ/p та UW5EFU/p, які теж подорожували Карпатами. Завершилася наша радіопригода Карпатами 1-го серпня 2016 року поїздом Рахів-Львів. Тепер ми вдома та готуємося до інших подорожей.


TKS!73!Askold Radomsky UR5WAC