Фестиваль «Літня львівська зустріч» відбувся!

Організатором фестивалю, який проходив 23-25 червня ц.р. в смт Родатичі (база відпочинку ЛОРТА «Сокіл» – 30 км від Львова), був «Львівський клуб короткохвильовиків» (ЛКК).
Прибуло близько 40 короткохвильовиків (вкл. членів Їх сімей, та гостей: SP5VJO та SQ5HAU – «Почесні члени ЛКК», SP6CT та SQ6XL, а також делегація «Ліги радіоаматорів Закарпаття» (ЛРЗ): UT5DL, UZ5DX та UZ5DZ).

image001

Частина учасників Фестивалю біля прапору ЛКК

Частина учасників Фестивалю біля прапору ЛКК

Кожний зареєстрований учасник отримав так званий «Реєстраційний пакет», який містив: «Програму фестивалю» та його «Емблему», «Бейджик учасника», лотерейний квиток та меморіальний диплом «Почесного члена ЛКК» – «Наш VE6JO/UB5BK»:

image003

Програма була насиченою (особливо – субота).
Розпочався Фестиваль традиційним боєм дзвону, який нам на 90-річчя клуба подарували польські «Почесні члени ЛКК»:

image004

Працював «Ярмарок продажу радіоапаратури» (було виставлено більше ніж сто різних пропозицій).
Була проведена «Очна відкрита першість Львівської області з радіозв’язку на КХ (QRP) телеграфом (“Малий кубок Львова”). Нажаль, прийняли участь тільки п’ять спортсменів, з яких: два МСМК СРСР та МСУМК, один МСУ та два КМСУ. Переможцем став КМСУ Олександр Коржов (UW1WU), який за 30 хв. провів 33 QSO та отримав «Малий кубок Львова», «Диплом» 1-го ступеня та пам’ятний приз:

На фото: UW1WU (зліва) та UY5XE

На фото: UW1WU (зліва) та UY5XE

Друге та третє місця зайнали Дмитро Павлик (UZ5DX) – 32 QSO та Андрій Сташків (UT3WX) – 31 QSO, які отримали медалі та «Дипломи» відповідних ступенів.
Команди ЛКК (UW1WU та UT3WX) – 64 QSO та ЛРЗ (UZ5DX та UT5DL) – 46 QSO були нагороджені «Дипломами» відповідних ступенів, а члени команд – медалями і «Дипломами» відповідних ступенів та пам’ятними призами:

Команда ЛКК: UT3WX та UW1WU

Команда ЛКК: UT3WX та UW1WU

Решта учасників змагань отримали пам`ятні «Сертифікати».

В «VHF mini-test» (діапазон – «2 м») прийняли участь 12 аматорів. Перше місце зайняв Володимир Козлов (UT7WO), який за годину провів 25 QSO і отримав «Диплом» 1-го ступеня та цінний приз від спонсора:

UT7WO з цінним призом

UT7WO з цінним призом

Другим став Володимир Швидкий (UR5WMM) – 23 QSO, а третє місце зайняв В’ячеслав Баранов (UT5DL) – 22 QSO, які і отримали медалі та «Дипломи» відповідних ступенів.
В «Експрес-вікторині QUIZ-CW» прийняли участь 12 бажаючих, які за 5 хвилин повинні були дати відповідь на 9 питань з історії CW. Найбільше правильних відповідей (8) дав Роман Гринишин (UR5WAH), який отримав «Диплом» 1-го ступеня та пам’ятний приз. Другим став Андрій Сташків (UT3WX) – 6 відповідей, а третє місце зайняв Андрій Михота (US8ITC) – 5 відповідей, які і отримали «Дипломи» відповідних ступенів.

Вдалий «Сліпий пошук “Лисиці”» на діапазоні «3,5 МГц» продемонстрував Володимир Швидкий (UR5WMM), який не брав в руки приймач «Мисливця» 42 роки…

UR5WMM - «Сліпий пошук “Лисиці”»

UR5WMM – «Сліпий пошук “Лисиці”»

Були проведені показові змагання з прийому телеграфного PILE-UP (з використанням програми Morse Runner), в яких прийняли участь 7 короткохвильовиків. Першим був Володимир Швидкий (UR5WMM), який набрав 400 очок. Другим – Андрій Сташків (UT3WX) – 256 очок, а третім – Дмитро Павлик (UZ5DX) – 210 очок. UR5WMM був нагороджений медаллю і «Дипломом» 1-го ступеня та пам’ятним призом, а UT3WX і UZ5DX отримали медалі і «Дипломи» відповідних ступенів:

image009

Останній захід «Програми» – Лотерея, в якій було розіграно 40 “лотів”. Решта, після розіграшу, були продані на “Аукціоні” за символічну ціну:

image010

«ПОДЯКАМИ» Ради ЛКК були відзначені:
– як інформаційні спонсори: сайт радіоклубу «Дельта» та сайт Ліги радіоаматорів України;
– як спонсори фестивалю: Jerzy Ostrowski (SP5VFJO), Malgorzata Ostrowska (SQ5MO) та Krzysztof Wieczerzynski (SQ5HAU); – за відеозйомку Фестивалю – Володимир Дим (UR5WDQ).

Спонсорами призів були Олексій Тищенко (UR5WLA) та Георгій Чліянц (UY5XE).

До наступних зустрічей!

Георгій Чліянц (UY5XE), голова Оргкомітету