Львів’яни у FD – 2018

Непогано виступила у польовому дні на УКХ експериментальна (юнацько-ветеранська) команда львівських ультракороткохвильовиків у складі: Мирослава US5WFQ, Валерія US0WJ, Олександра UW1WU, Сергія UR5WFJ, Ярослава US5WBO, яким активно допомагала група юних операторів з колективки UR4WZA.
В суботу вранці команда на двох авто прибула на гору Тисовець, де до обіду встигла розгорнути 13-елементну антену DJ9BV у виконанні US0WJ, яка вперше була встановлена на редукторі й зарекомендувала себе з найкращого боку.
В неділю до роботи на 2 по 7 елементів DK7ZB підключився Мирослав US5WFQ, який обладнав друге робоче місце прямо на фундаменті поворотного пристрою канатної дороги, що дозволило включитися в роботу дебютанткам Насті Будановій (US-W-056) та Ані Повідайко (US-W-060).
Дівчата, які перше в житті проводили зв’язки на УКХ, не стушувались й провели по кілька QSO, в тому числі із зарубіжними кореспондентами.
З гори Тисовець KN18PX можна було би показати й кращий за 77 QSO результат, якби не сусіди з гори Полонина Руна – цього разу це були не звичні UR7D, а UZ3I, під час роботи яких почути що-небудь в ефірі не видавалося можливим. Коментарі тут зайві.
Так чи інакше, ми не загубились в міжнародному польовому дні.

Далі буде…

Ігор UT4WA.

5

1

2

3

4

Теги: