КУБОК ЛЕВА – ВДАВСЯ!

Підбито підсумки реанімованого Кубка Лева-2022 [телефонний тур]. Великий кубок відправиться в Калуш на колективну АРС місцевого ТСОУ- UR4SXA. Серед індивідуалів найкращий результат показав майстер спорту Олег Марценюк – UR5TM. На діапазоні 7 МГц з мікроскопічною перевагою в 16 очок перемогла колективна АРС UX6FZZ, очолювана заслуженим майстром спорту Миколою Лаврекою – UX0FF.
Іменний приз – навушники фірми MANHATAN отримав найстарший учасник – 75-річний UR5WDC з Комарно Львівської області.
Хочу подякувати дебютантам цих змагань UT5WAA, US5WAA, US5WCE, які своєю участю відгукнулись на заклик розширити коло учасників кубка Лева. Хоча відгукнулись далеко не всі. Це стосується цілої бригади щоденних учасників круглого стола ЛКК на КХ, які щоранку на 3612.0 МГц лякають один одного словесною діареєю типу а в мене підсилювач на 3-х ГУ-50, а в мене- на 2-х ГУ-72а, в мене – на 2-х ГУ-13 і т.д. А як дійшло до діла – ці аси дружно розбіглись по кущах.
Так чи інакше кубок зібрав рекордну кількість учасників. Честь їм і хвала! Кожен учасник отримає від Ради ЛКК пам’ятний електронний диплом на згадку. З результатами можна ознайомитись тут ur6gwz.blogspot.com

73! Голова Ради ЛКК Ігор Кіщук (UT4WA)