Львів’яни не залишилися без медалей

10-12 лютого в Ужгороді відбулися «Другі очні змагання з радіозв’язку на КВ телеграфом на “Кубок Карпат”». Їх організатором виступили – «Ліга радіоаматорів Закарпаття» (голова Ради Дмитро Павлик / UZ5DX) і «ФРС Закарпаття» (голова правління Владислав Довбака / UZ5DZ)

Прибуло 17 спортсменів з 6 областей України (D, E, I, S, W і Y). Вперше прибули іноземні учасники (два спортсмени з Румунії). Серед українських учасників – два «Майстра спорту міжнародного класу» (МСМК СССР і МСУМК) і чотири «Майстра спорту України» (МСУ).

Львівський клуб короткохвильовиків представляла команда у складі Володимира Швидкого (UR5WMM) та Олександра Коржова (UW1WU).

В особистій першості, за результатами двох турів, переможцем став 23-х річний Alexandru Mancas (YO8TTT). Слід зазначити, що Алекс – Чемпіон світу серед юніорів з «Швидкісний радіотелеграфії» (HST). Друге місце зайняв МСУ В’ячеслав Жук (US2YW), а третім став Львів’янин, КМС, Андрій Сташків (UT3WX).

У командній першості «Великий кубок» поїхав до Івано-Франківська (команда «Прикарпаття» – МСУ UW5SW і UW8SM). Друге місце зайняла команда «YO8D», (YO8TTT і YO8SS), а третє – команда «ЛКК» (МСУ UR5WMM і КМС UW1WU).
Переможцями та призерами по турам стали:
– 1-й тур ( «21 МГц»): YO8TTT, UZ5DX і US2YW,
– 2-й тур ( «28 МГц»): YO8TTT, UT3WX і UR5WMM.

image001
Зліва направо: UR5WFP, UW1WU, UR5WMM і UT3WX

Кажуть: «Не старіють душею ветерани» – приємно було спостерігати роботу в змаганнях нашого ветерана – 70-річного МСМК СРСР В’ячеслава Баранова (UT5DL)

Переможцям і призерам були вручені цінні призи та сувеніри, спонсорами яких виступили як фірми Києва, Львова, Одеси та Ужгорода, так і брати з Курахово (UX5IZ і UX3IO).

image002

А під час традиційного бенкету, в лотереї було розіграно близько десяти потрібних радіоаматорам всіляких виробів.

Не обійшлося і без порушень «Положення» про дані змагання – один з учасників, у другому турі, перевищив обумовлену вихідну потужність … В результаті чого – вигоріла «навантаження» і він, практично, вибув з боротьби:
image004

В останній день був проведений суддівський семінар, в якому взяли участь 5 чол. – Як члени ГСК даних змагань, так і ті, яким участь в ньому дозволить підвищити свої суддівські категорії.

Автор – UY5XE.

Примітка від UR5WCW: Автор цієї публікації, Г.Чліянц (UY5XE), отримав подяку від організаторів змагань за спонсорську допомогу.

Comments

  1. By UW1WU