QRZ.com анонсує нову базу даних фото

“Чи знаєте ви, що QRZ.com містить найбільшу в світі колекцію світлин пов’язаних з радіоаматорською тематикою? Звичайно ж, як звичайний користувач QRZ.com Ви, безсумнівно, помітили, що сайт завжди має гарні зображення, але ніколи раніше вони не були об’єднані в колекції по власних правилах. Давайте подивимося правді в очі, є, ймовірно, тисячі фотографій, які ви, мабуть, ніколи не бачили, якщо у вас немає причин для пошуку конкретного позивного. Це недобре, тому що є багато гарних зображень, які майже ніколи не висвітлювались іншим.

Отже, сьогодні все змінюється із запуском ексклюзивної галереї радіоаматорських зображень на QRZ.com, який називається розробниками галереї “Picture Safari” або коротко PicSafari.

Чому саме “сафарі” – тому що перегляд колекції, безумовно, перенесе Вас в місця, де Ви ніколи не були раніше, не побачили, і ніколи не уявляли побувати там. Вся колекція має можливість пошуку за ключовими словами, і ми просимо Вашої допомоги у додаванні нових ключових слів в колекцію, відомих як “теги”. Після того, як тег був доданий до колекції, зображення стає доступним для пошуку за цим тегом. Це проста і дуже потужна можливість. Зображення можуть мати декілька тегів, які є рівноцінними. Є навіть система голосування. Ще потрібні інші приводи для переконання? Просто перейдіть на сторінку і введіть просте ключове слово, наприклад, Kenwood або Icom, і побачите неймовірну кількість результатів.

Є й інші унікальні речі про сторінку, які ви просто повинні побачити, щоб повірити. Для початківців, головна сторінка не має кінця, немає нижньої частини сторінки. Якщо ви продовжуєте прокручувати сторінку, ще більше фотографій продовжують висвітлюватись і це відбуватиметься до тих пір, поки не втомитеся. Переконливо стверджуємо, що до тих пір ніхто не бачив всю колекцію (проте, кожне зображення було “видно”, воно пройшло перевірку нашими адміністраторами принаймні, один раз).

Сподіваємося, що наші члени знайдуть нові способи застосування цієї інформації, про які ми й уяви не мали. Будь ласка, не соромтеся, дайте нам знати, що ви думаєте, і як що можна зробити для покращення сервісу.

Перевірити це можна з меню “Database” на домашній сторінці QRZ.com.”

2017-02-20_192225

Джерело: AA7BQ (http://qrznow.com/qrz-com-announces-new-image-database/)

Теги: