ДЕСЯТЬ МИТТЄВОСТЕЙ ВЕСНИ АБО НОВЕ ПРО РОБОТУ САЙТУ І ФОРУМУ ГО ЛКК.

Колеги, відвідувачі нашого сайту, члени ЛКК, радіоаматори Львова та Львівської області, колеги з інших областей нашої України!
Є одна маленька, але приємна новина: на підставі рішення загальних зборів ЛКК від 12 листопада 2023року про відновлення роботи форуму нашого сайту, завершено модернізацію, впорядкування первинної структури та вмісту тем.
З цього приводу є наступна інформація:
1. Хочемо висловити велику шану та подякувати всім нашим колегам, тим, хто долучався у свій час до процесу розробки як функціоналу, так і дизайну сайту, в цілому, форуму, зокрема, інформаційного наповнення.
2. Хочу нагадати, що наш сайт ГО ЛКК побудований за наступним принципом починаючи з 2012року – на сайті ЛКК публікуються редактором статті щодо нашого поточного життя в радіо за погодженням Ради/Голови ЛКК. Всі відвідувачі сайту працюють в режимі тільки читання. Якщо є бажання/необхідність опублікувати наявну профільну інформацію, є два варіанти – розміщення безпосередньо на сайті або безпосередньо на форумі. Для першого – надіслати листа з матеріалом на вказану у розділі сайту “Контакти” відповідну адресу електронної пошти. Для другого – (для зареєстрованого користувача) самостійно написати повідомлення у вже існуючій темі розділу форуму або відкрити нову тему.
3. Пам”ятати, що сайт і форум профільний. Любі відхилення від тем форуму категорично і остаточно не вітаються, від слова – зовсім. Для обміну інформацією і думками поза тем форумів – прохання використовувати інші інформаційні ресурси.
4. Прохання прийняти активну участь у роботі форуму – надати пропозиції по структурі розділів форуму, – що на Ваш розсуд, буде цікавим до обговорення.
5. Прохання зголоситися всім бажаючим прийняти участь у роботі форуму у якості модераторів розділів форуму.
6. Прохання у подальшому дотримуватися порядку і правил користування форумом сайту ЛКК, – основні правила простті – працюємо по профільних темах, не провокувати інших користувачів та не відповідати на провокаційні повідомлення, що можуть з”явитися в силу тих чи інших причин і бути наявними до моменту втручання модераторів.
7. Прохання у подальшому притримуватися інформаційної гігієни, не публікувати не перевіреної або не відповідаючої дійсності інформації, не підтримувати і не дискутувати в темах, де така інформація розміщена до моменту втручання модераторів.
8. Пам”ятати про інформаційну безпеку – не використовувати занадто легких паролів, не передавати свій пароль стороннім особам, виходячи з форуму, натискати на кнопку “Вийти”, шоб розірвати поточну сесію.
9. При проведенні робіт по відновленню працездатності форуму, було максимально збережене інформаційне наповнення – повідомлення. Неактуальні теми були закриті та переміщені до архіву, який є доступним.
10. Позитивним при розміщення інформації на сайті та формумі у класичному вигляді на відміну від розміщення її у соціальних мережах є те, що ця інформація контролюється і резервується нашими зацікавленими оособами “десь тут”, а не десь там невідомо ким. Пропонується обмін інформаційним наповненням іншим інформаційним ресурсам.

І останнє, важливе –
Для того, щоб приймати участь у роботі форуму (відкривати свої теми у розділах форуму, писати повідомлення в існуючих темах), необхідно пройти реєстрацію. Для читання повідомлень тем форуму реєєстрація не потрібна.
При реєстрації необхідно вказувати:
– В якості логіна свій кличний сигнал (обов”язково! Ніякі “Васі-Петі” не приймаються);
– Вашу поточну адресу електронної пошти;
– Ім”я;
– Прізвище (для імені та прізвища можна використовувати як кирилицю, так і латинський алфавіт).

Дякуємо за увагу.